7DAYS Pretty Kitty Beauty Set (4 face masks)

7DAYS Pretty Kitty Beauty Set
Whoop, whoop......alle 7DAYS Animal Masks in een Beauty Set. 

Deze beauty set bevat:

Pretty Kitty Face Mask met frambozensap en lavendel 25gr. 
Dit masker heeft alles wat een kitten nodig heeft. Zachtheid: frambozensap maakt je huid zacht en soepel waardoor het glad en fijn aanvoelt. Lavendel heeft een kalmerend effect met herstellende eigenschappen. Energie: door de vitamine formule met vernieuwende eigenschappen ziet je huid er op z’n gezondst uit. Speelsheid: met dit masker voel je je zo jong als een kitten.

Wild Tiger Face Mask met taiga bessen en verbena extracten 25gr
Dit masker heeft eigenschappen van de tijger. Kracht: taiga bes heeft krachtige eigenschappen die je huid energie geven. Uithoudingsvermogen: verbena verwijdert tekenen van vermoeidheid en zorgt ervoor dat je huid er fris en gezond uitziet. Snelheid: dankzij een uniek formule heeft dit masker een snelle en effectieve werking. In slechts 20 minuten zie je resultaat. Dominantie: wanneer je dit masker een keer gebruikt hebt, wil je niets anders meer.

Sweet Panda Face Mask met bamboe extract en soja olie 25gr. 
Dit masker heeft de eigenschappen waar Panda’s dol op zijn. Netheid: bamboe extract stimuleert de reiniging en ontgifting van de opperhuid en verbetert de kleur en elasticiteit van de huid. Zorg: het vitamine complex met vitamen A, B, C en E heeft een vernieuwend effect die ervoor zorgt dat de huid er gezond uitziet. Vriendelijk: soja olie maakt de huid glad en zacht terwijl het tegelijker tijd licht aanvoelt en het van binnenuit laat glanzen. Positiviteit: dit masker geeft jou en iedereen om je heen een goed gevoel.  

Happy Sea Calf Face Mask met algen en Ijslands mos extract 25gr. 
Waar houden zeehonden van? Frisheid: algen extract laat de huid fris aanvoelen, geeft gezonde voedingstoffen af en verbetert de kleur en elasticiteit. Energie: Ijslands mos verwijdert tekenen van vermoeidheid en laat de huid er langdurig fris en gezond uitzien. Water: de lichte en frisse formule van shea en tarwekiemen oliën zorgen voor de perfecte hydratatie en voeding van de huid. Uniekheid: doe dit masker op en kijk in de spiegel. Je mag er zijn of niet?

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen