7DAYS Beauty Calender Set (8 Face Sheet Masks)

7DAYS Beauty Calender
Whoop, whoop....met deze gift set heb je voor heel de week gezichtsmaskers en zelfs eentje extra!

Deze Beauty Set bevat:

DYNAMIC MONDAY GEZICHTSMASKER VOOR NA EEN LANGE DAG WERK. BEVAT WILGEN EN CACAOBONEN EXTRACTEN 25gr
Dit masker voor maandag is de eerste stap naar de perfectie van je huid! Wilgen extract reinigt op milde wijze, zorgt voor een gelijke huidskleur en vermindert poriën. Hyaluronzuur en een uniek hydraterend complex stimuleren de elasticiteit. Cacaobonen bevatten veel eigenschappen die de huid verzachten en voeden, waardoor het fluweelzacht aanvoelt.

CHEERFUL TUESDAY GEZICHTSMASKER TEGEN TE LAGE ENERGIE. BEVAT MELOEN EN MINT EXTRACTEN 25gr.
Dit masker voor dinsdag is de tweede stap naar de perfectie van je huid! Meloen versnelt de vernieuwing van de huid en zorgt voor een gelijke huidskleur. Mint extract verfrist, verkoelt en voedt de huid. Het unieke vitamine complex geeft de huid energie, maakt het glad en geeft het de gewenste kleur.

EASY WEDNESDAY GEZICHTSMASKER VOOR TIJDENS JE FAVORIETE PROGRAMMA. BEVAT GROENE THEE EN PEER EXTRACTEN 25gr.
Dit masker voor woensdag is de derde stap naar de perfectie van je huid! Groene thee extract zorgt voor intensieve hydratatie, verbetert de veerkracht en vult je huid met jeugdige energie. Shea, macadamia en jojoba olie revitaliseren je huid met voedende eigenschappen om het zacht en glad te laten aanvoelen. Peer extract verzacht de bovenste lagen van de opperhuid, versnelt de vernieuwing van de huid en verfrist deze. Hyaluronzuur in combinatie met een uniek hydraterend complex stimuleren de elasticiteit van de huid.

ACTIVE THURSDAY GEZICHTSMASKER VOOR NA HET SPORTEN. BEVAT PIOENROOS EN BOSBES EXTRACTEN 25gr.
Dit masker voor donderdag is de vierde stap naar de perfectie van je huid! Pioenroos extract herstelt de elasticiteit, hydrateert diep en verzacht de huid. Bosbes extract verbetert de beschermlaag van je huid en voedt het met vitaminen. Shea, macadamia en jojoba olie revitaliseren je huid met voedende eigenschappen om het zacht en glad te laten aanvoelen. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid om het van binnenuit te hydrateren.

BLAZING FRIDAY GEZICHTSMASKER VOOR JE PRE-PARTY VOORBEREIDIING. BEVAT KOKOSNOOT WATER EN LITCHI EXTRACTEN 25gr.
Dit masker voor vrijdag is de vijfde stap naar de perfectie van je huid! Kokosnoot extract heeft vernieuwende eigenschappen, waardoor je huid onmiddellijk een gezonde en rustige uitstraling krijgt die fluweelzacht aanvoelt. Litchi extract geeft je huid vitale energie, terwijl het tegelijker tijd ook de huid toont en tekenen van vermoeidheid verwijderen voor een gezonde gloed. Het unieke vitamine complex geeft de huid energie, maakt het glad en geeft het de gewenste kleur. Hyaluronzuur zorgt voor intensieve hydratatie voor een jeugdige veerkracht.

ROMANTIC SATURDAY GEZICHTSMASKER VOOR EEN ROMANTISCH AVONDJE UIT. BEVAT BLOEDSINAASAPPEL EN PAPAJA EXTRACTEN 25gr.
Dit masker voor zaterdag is de volgende stap naar de perfectie van je huid. Bloedsinaasappel verbetert de elasticiteit, toont en hydrateert. Papaja maakt de huid fris en stralend – het bevat enzymen die hydrateren de huid en tonen tot in de perfectie. Het unieke vitamine complex geeft de huid energie, maakt het glad en geeft het de gewenste kleur.

PERFECT SUNDAY GEZICHTSMASKER VOOR TOTALE ONTSPANNING. BEVAT BLAUWE AGAVE EN LOTUS EXTRACTEN 25gr.
De zondag is voor ontspanning! Dit masker voor zondag is de laatste stap naar de perfectie van je huid! Blauwe agave verfrissen, hydrateren en maken de huid glad. Lotus reinigt, stimuleert en verfrist. Shea, macadamia en jojoba olie revitaliseren de huid met voedende eigenschappen om het zacht en glad te laten aanvoelen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen